HOMESOFFilesPunkbusterMods OnlineOSPRocModRPM PROSOF2 V1SOF2 V1.03DM08
  -=CH=-Players DM
  -E*E-&FCFunSnipe
   ROXgaming RMG
   WASTELAND
         V1
   <UK> Snipers

Soldier of Fortune 2
       Contact

 

SEARCH powered by
Google


                                

DownloadsLinksHints&TipsHelpMapsModsSOF MoviesMessagesPlayers A-ZHoliday Pics

SOF Players Forum.....

Anyone wishing to register can submit an e-mail to. 50@sofplayers.co.uk

You are not logged in.

#1 22-09-14 19:08:58

SusE
CH Moderator

Against bad ping .... maybe helpfully

DooGie, try to create a autoexec.cfg  file in the \sof2\rpm…  folder and copy following lines in the autoexec.cfg  file, save it and try the gameplay …..  the // lines are not loading …..

//experimentelle Einstellungen
//wen es nicht gegen schlechten Ping hilft aus Config wieder löschen

set gl_ext_anisotropic 0
set bob_pitch 0.000
set bob_roll 0.000
set bob_up 0.000
set runroll 0.000
set runpitch "0.000"
set cl_max_quads 269.714294
set cl_predict_weapon 1
set ghl_player_shadow 0
set ghl_shadows 0
set gl_cull 1
set gl_effectfill 2221.428467
set gl_detailtexturing 0
set m_filter 1
set cl_predict 1
set cl_predict_weapon 1
set cl_particles 0
set gl_triplebuffer 1
set cl_particles 0
set gl_lightmap 0
set gl_polyblend 0
set gl_dynamic 0
set gl_flashblend 0
// set rate 10000

// suse ping reduzieren
seta cl_cmdrate "60"
seta cl_updaterate "40"
seta rate "8500"
seta cl_maxpackets "20"
seta com_maxfps "35"

Offline

 

#2 22-09-14 19:27:18

-=Garbage DinGo=-
Administrator

Re: Against bad ping .... maybe helpfully

Thanks for trying to help SusE but I know what the problem is.

My data is taking a route to the Netherlands which for some reason gets congested in the evening.

10    12 ms    12 ms    12 ms    194.72.17.194    xe-4-0-0.edge4.London2.Level3.net
11    12 ms    12 ms    12 ms    166.49.168.53    ae-43-43.ebr1.Amsterdam1.Level3.net
12    102 ms    105 ms    *    Request timed outae-119-3505.edge4.Amsterdam1.Level3.net
13    *    *    *    Request timed outCHOOPA-LLC.edge4.Amsterdam1.Level3.net
14    *    *    *    Request timed out108.61.199.245.proclanservers.com
15    *    *    *    Request timed out
16    102 ms    101 ms    100 ms    4.69.167.42   
17    *    *    *    Request timed out
18    100 ms    102 ms    101 ms    4.69.162.177   
19    96 ms    97 ms    98 ms    212.72.43.162   
20    97 ms    97 ms    96 ms    108.61.199.245

I've contacted Proclanservers who were extremely helpful but couldn't offer a solution. Also contacted BT my ISP who said they can't do anything about it as it's not part of their network. As it was fine until a week ago I guess I'll just have to wait and see if it gets fixed.
Annoying but not the end of the world as long as it doesn't take too long to get sorted.


http://www.sofplayers.co.uk/images/Dingosig4.jpg

"It's better to be a fool for 5 minutes of your life by asking a question than to be a fool for the rest of your life by not knowing the answer."

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson